Grintuss

Regularitatea obiceiurilor: este important să dedicăm ceva timp intestinului în fiecare zi. De preferință, acest lucru ar trebui făcut atunci când nu ne grăbim.

Regularitatea meselor: este important să mâncăm în mod regulat. Săritul peste mese, în special peste micul dejun, poate provoca un comportament intestinal lent sau neregulat.

Consumul regulat de fibre: în multe cazuri, constipația poate fi corectată printr-o dietă bogată în apă și fibre. Într-adevăr, acestea leagă apa, într-o măsură diferită și contribuie la creșterea volumului materiilor fecale. Prin urmare, este necesar să consumăm mai multe fructe și legume, care aduc, în special, un aport de fibre solubile și să preferăm cerealele integrale în locul celor rafinate.

Regularitatea în practicarea activității fizice: este important să găsim modalitatea de efectua în mod constant un pic de mișcare.

Regularitatea și moderația: trebuie să se evite consumarea unor cantități excesive de cafea sau alcool, care favorizează deshidratarea organismului.

Aboca Grintuss