Melilax Aboca

MeliLax este indicat în tratamentul constipației, chiar și în prezența unei hipersensibilități viscerale (cum ar fi în caz de colon iritabil), a unor fisuri și hemoroizi.

Produsul eliberează intestinul, are o acțiune protectoare și reduce disconfortul, iritația și inflamația prezente în caz de constipație. MeliLax este adecvat și pentru folosirea în timpul sarcinii și al alăptării și de către persoanele care suferă de celiachie deoarece nu conține gluten.

CUM ACȚIONEAZĂ:

MeliLax îmbină o acțiune de evacuare cu o acțiune de protecție și, în consecință, de calmare a mucoasei rectale. Dubla acțiune a MeliLax se obține datorită Promelaxin, un complex cu miere din nectar și din mană, special selectate și prelucrate conform conținutului lor de monozaharide, polizaharide și melanoidine, îmbogățit cu fracția polizaharidică din Aloe și Nalbă.

De asemenea, datorită proprietăților similare cu mucusul, precum și vâscozității acestuia, MeliLax protejează mucoasa rectală în timpul trecerii materiilor fecale.

Aceste proprietăți speciale, împreună cu acțiunea antioxidantă, conferă produsului capacitatea de a proteja și, în consecință, de a calma mucoasa.

 

Aboca MelilaxCitiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de folosire.